Jedan od najvoljenijih komentatora bejzbola u SAD – Vin Skali,  preminuo je u devedesetčetvrtoj godini. Skali je apsolutni rekorder u broju komentarisanih sezona i on je uz Los Anđeles Dodžerse proveo čak 67 sezona. Ostaće upamćen po zanimljivim komentarima i frazama, a jedna od njih ostaće posebno upamćena i to je uvod u svaku utakmicu – “It’s time for Dodgers baseball (vreme je za bejzbol Dodžersa).  Hi, everybody, and a very pleasant good (afternoon/evening) to you, wherever you may be (Pozdrav svima, želim vam prijatno (popodne/veče), gde god da ste)“.

Počeo da radi u “kabini” Dodžersa još davne 1950. dok su oni još uvek bili u Bruklinu. Pristao je da se sa timom preseli u Los Anđeles 1958. godine.

U svojoj karijeri ispratio je brojne igrače, rekorde, događaje i nezaboravne momente.

2015. je objavljeno da će sezona 2016 biti poslednja sezona koju će da radi i da nakon nje odlazi u zasluženu penziju. Poslednji prenos sa stadiona Dodžersa bila je utakmica protiv Kolorado Rokisa i ta utakmica je završena na spektakularan način – pobedom Dodžersa u desetoj  izmeni (walk-off) kojom su osigurali titulu Zapadne divizije.  U San Francisku (protiv Džajantsa) je odradio posledni prenos.

Nakon te utakmice se oprostio od navijača porukom:

Vi i ja smo prijatelji već dugo, ali u svom srcu znam da ste vi meni trebali više nego što sam ja vama ikada. I nedostajaće mi ovo više nego što mogu da iskažem. Ali, znate šta? Biće novi dan i nova godina. I kada prođe zima i dođe proleće, ne brinite, ‘biće vreme za bejzbol Dodžersa’. S tim, Vin Skali vam želi prijatno veče, gde god da ste.”

U sezoni 2017. Dodžersi su se plasirali u “World Series” i navijači su zahtevali da se Vin Skali vrati iz penzije i komentariše “finale”. Međutim, on je to odbio uz komentar da ih je “odradio i previše” tokom svoje karijere.