All-Star tim Američke lige savladao je tim Nacionalne lige 3:2 u ovogodišnjoj All-Star utakmici.

“Domaćin”, bacač LA Dodžersa, Klejton Keršou relativno lako je izašao na kraj sa vrhom udaračkog redosleda Američke lige.

Nacionalna liga je povela  već u prvoj izmeni, kada je na brdu bio bacač Šejn Meklanahan.  Utakmicu je otvorio dablom Ronald Akunja Junior, Muki Bets je nakon njega udario singl i time upisao RBI, jer je Akunja postigao ran.

Meklanahanu se posrećilo kada je Meni Mačado udario lopticu u dabl plej, ali je ipak dozvolio još jedan ran u nastavku ininga. Pol Goldšmit je udario houm ran i doneo još jedan ran Nacionalnoj ligi.

Američka liga je do prvih ranova (i jedinih) došla u četvrtoj izmeni kada je za Nacionalnu ligu bacao još jedan domaćin – Toni Gonsolin. Prvo je Hoze Ramirez upisao singl, zatim je Vladimir Gerero Junior upisao flajaut, da bi nakon toga Đankarlo Stenton izjednačio utakmicu jednim udarcem –  houm ranom koji vredi dva runa. Sledeći udarač je učinio isto – Biron Bakston donesi prednost AL još jednim houm ranom – solo houm ranom. Gonsolin je nastavio da se “muči” u ovom iningu i nakon Bakstona i Tim Anderson je upisao udarac, ali “samo” singl. Sledeća dva udarača (Gimenez i Kirk) su izbačeni.

Do kraja utakmice nije bilo (većih) uzbuđenja i Američka liga je pobedila. Utakmicu je zatvorio klouzer Klivend Gardijansa Emanuel Klase i on je upisao sejv.